Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

CISMEA APA LOWE

225,00 Lei
536
+
  • Pinterest

CISMEA DE APA pentru gradina sau curte, confectionata din aluminiu. Modelul Lowe de CISMEA se monteaza pe un zid/perete.

CISMEA DE APA compusa din partea superioara (placa) si partea inferioara (vasul). Cele doua se suprapun la imbinare si se fixeaza prin doua nituri.

Dimensiuni placa CISMEA: 41 cm inaltime x 31 cm lungime. Placa se fixeaza in zid cu doua nituri de prindere, prevazute in partile laterale ale capului de leu.

Dimensiuni vas CISMEA: 23 cm inaltime x 37 cm lungime x 17 cm adancime.

Dimensiuni ornament cap de leu: 17 cm inaltime x 15 cm lungime x 7 cm adancime. Greutate CISMEA: 4 kg.

ATENTIE! Acesta este un model atipic de CISMEA DE APA! Cismeaua se poate alimenta la reteaua de apa, dar NU SE POATE RACORDA LA SCURGERE deoarece orificiul de scurgere este foarte mic.

Toate modelele de CISMEA se livreaza cu robinet de alama. In poza de prezentare (prima) este o cismea negru cupru.

NOTA: La orice comanda pentru acest articol primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data la o comanda ulterioara facuta de dumneavoastra sau orice alta persoana careia ii cedati voucherul.