Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

CISMEA GRADINA WIEN

Pret vechi: 260,00 Lei
230,00 Lei
Reducere: 30,00 Lei (12%)
- 12%
570
+

CISMELE DE APA model Wienn, confectionate din aluminiu. CISMELE PENTRU GRADINA SAU CURTE, cismele care se fixeaza pe zid.

CISMEA alcatuita din cuva si placa prevazuta cu robinet. Cele doua parti se suprapun la imbinare.

Dimensiuni cuva CISMEA: 29 cm inaltime x 42 cm lungime x 21 cm adancime. Dimensiuni perete decorativ CISMEA: 33 cm inaltime x 34 cm lungime. Dimensiuni totale CISMEA: 58 cm inaltime x 42 cm lungime x 21 cm adancime. Greutate CISMEA DE APA Wien: 4 kg.

Toate cismele se livreaza demontate si sunt prevazute cu robinet 1/2. Cismeaua Wien se fixeaza in perete cu holzsuruburi si dibluri simple. Patina se aplica numai pe zona inscriptionata si pe elementele decorative.

NOTA: La orice comanda pentru articole de gradina (mobilier, cismele, cutii postale sau decoratiuni) primiti un voucher de 10% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate.