Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

CISMEA GRADINA WIEN

Pret vechi: 260,00 Lei
230,00 Lei
Reducere: 30,00 Lei (12%)
- 12%
570
+

CISMELE DE APA model Wienn, confectionate din aluminiu. CISMELE PENTRU GRADINA SAU CURTE, cismele care se fixeaza pe zid.

CISMEA alcatuita din cuva si placa prevazuta cu robinet. Cele doua parti se suprapun la imbinare.

Dimensiuni cuva CISMEA: 29 cm inaltime x 42 cm lungime x 21 cm adancime. Dimensiuni perete decorativ CISMEA: 33 cm inaltime x 34 cm lungime. Dimensiuni totale CISMEA: 58 cm inaltime x 42 cm lungime x 21 cm adancime. Greutate CISMEA DE APA Wien: 4 kg.

Toate cismele se livreaza demontate si sunt prevazute cu robinet 1/2. Cismeaua Wien se fixeaza in perete cu holzsuruburi si dibluri simple. Patina se aplica numai pe zona inscriptionata si pe elementele decorative.

NOTA: La orice comanda pentru acest articol primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data la o comanda ulterioara facuta de dumneavoastra sau orice alta persoana careia ii cedati voucherul.

NOTA: Reducerea lunii septembrie se acorda numai pentru modelul pe gri-verde (ca in imagine), alb simplu si alb cu patina cupru.