Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Filtre

Pret

Lei  –  Lei

  • 225Lei
  • 695Lei

CISMELE GRADINA

CISMELE DE APA pentru GRADINA sau CURTE. CISMELE DE APA cu model variat. CISMELE PENTRU GRADINA care se monteaza pe un perete (cismele murale) si CISMELE care se monteaza pe sol.

CISMELE DE APA elegante si utile, turnate din aluminiu si disponibile in mai multe culori si variante de patina de antichizare.

Toate CISMELELE DE APA se livreaza cu robinet. Fiecare model de CISMEA DE APA se livreaza demontat si se asambleaza usor, chiar si fara schita sau instructiuni de montaj.

Termen uzual de livrare: 2-14 zile, in functie de stoc. De regula, in stoc sunt combinatii cromatice standard: negru simplu sau negru cu patina (cupru, auriu, argintiu), alb simplu sau alb cu patina (cupru, auriu, argintiu).

Recomandare: comandati in avans produsele pentru iulie si august, cand termenele de livrare pot depasi perioada standard.

NOTA: La orice comanda de cismea primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data unei comenzi urmatoare, facute de dumneavoastra sau altcineva caruia ii cedati voucherul.