Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
365,00 Lei
534
+
  • Pinterest

CISMEA Tirol - CISMEA DE APA care se monteaza pe o suprafata verticala (CISMEA murala). CISMEAUA model Tirol este confectionata din aluminiu, un material rezistent, usor si durabil.

Parti componente CISMEA: placa decorativa si vas care se suprapun la imbinare si se fixeaza in 2 nituri.

Dimensiuni placa CISMEA: 42 cm inaltime x 30 cm latime. Placa este prevazuta cu 2 nituri de prindere in partile laterale.

Dimensiuni vas CISMEA: 32 cm inaltime x 42 cm latime. Inaltime totala CISMEA: 74 cm.

Distanta de la robinet pana la scurgere: 52 cm. Greutate CISMEA DE APA Tirol: 4 kg. Fiecare model de CISMEA se livreaza cu robinet inclus. Robinet cu prindere in mufa de alama de 1/2.

NOTA: Culoarea verde este o nuanta inchisa de verde.

NOTA: La orice comanda pentru acest articol primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data la o comanda ulterioara facuta de dumneavoastra sau orice alta persoana careia ii cedati voucherul.