Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Pret vechi: 230,00 Lei
200,00 Lei
Reducere: 30,00 Lei (13%)
- 13%
501
+
  • Pinterest

CUTII POSTALE din aluminiu, model Leu.

Exista CUTII POSTALE Leu cu o singura fata si cu doua fete. La modelul cu o singura fata partea frontala este ornamentata cu imaginea unui leu iar partea din spate este prevazuta cu trei orificii, dispuse triunghiular, pentru fixare in zid (holzsuruburi si dibluri incluse). La modelul cu fata dubla (Leu II) corespondenta se introduce prin latura de la strada iar din interior se ridica.

Dimensiuni CUTIE POSTALA: 39 cm inaltime x 24 cm lungime x 7 cm adancime. Dimensiuni fanta de corespondenta: 3,5 cm inaltime x 21,5 cm lungime. Greutate 3,8 kg. CUTIILE POSTALE model Leu au incuietoare cromata si doua chei.

NOTA: La orice comanda pentru acest articol primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data la o comanda ulterioara facuta de dumneavoastra sau orice alta persoana careia ii cedati voucherul.