Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

CUTII POSTALE PLIC

Pret vechi: 230,00 Lei
200,00 Lei
Reducere: 30,00 Lei (13%)
- 13%
502
+
  • Pinterest

CUTII POSTALE model Plic cu design sobru si reprezentativ.

Exista modelul Plic cu o singura fata si modelul Plic II cu doua fete.

Dimensiuni cutie postala: 39 cm inaltime x 24 cm latime x 7 cm adancime. Dimensiuni fanta corespondenta: 4 cm x 21,5 cm. Greutate CUTIE POSTALA: 3,8 kg.

La modelul cu o singura fata partea din spate este prevazuta cu trei orificii dispuse triunghiular, pentru fixare pe o suprafata verticala (dibluri si holzsuruburi incluse). La modelul cu doua fete (Plic II) corespondenta este introdusa pe latura dinspre exterior si se ridica de pe partea cealalta, adica dinspre latura catre interiorul gradinii.

CUTIILE POSTALE Plic sunt din aluminiu si au incuietoare cromata cu doua chei.

NOTA: La orice comanda pentru acest articol primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data la o comanda ulterioara facuta de dumneavoastra sau orice alta persoana careia ii cedati voucherul.

Pret asemanator!

190,00 Lei
230,00 Lei 200,00 Lei
JARDINIERA LOWE
527
200,00 Lei