Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Filtre

Pret

Lei  –  Lei

  • 200Lei
  • 385Lei

CUTII POSTALE

CUTII POSTALE pentru CASA, GRADINA sau SPATII REZIDENTIALE. CUTII POSTALE frumoase, elegante si utile, turnate din aluminiu si prevazute cu incuietoare cromata si doua seturi de chei.

Exista modele de CUTII POSTALE cu o singura fata (incuietoarea pe aceeasi fata pe care se introduce si corespondenta) si CUTII POSTALE cu fata dubla (corespondenta se introduce prin fata expusa la strada iar cutia se deschide prin fata aflata in interiorul gradinii). CUTIA POSTALA cu fata dubla necesita incastrare in zid sau gard pentru ca ambele fete sunt utilizate: pe o parte e fanta pentru corespondenta si pe partea cealalta se descuie CUTIA POSTALA.

De asemenea, exista modele de CUTII POSTALE care se aplica sau incastreaza pe un gard sau un perete si model de CUTII POSTALE CU PICIOR, de sine-statatoare.

Termen uzual de livrare: 2-14 zile. Daca produsul este in stoc, livrare se face imediat.

NOTA: La orice comanda de cutie postala primiti un voucher de 5% din valoarea comenzii daca ne expediati pe mail sau whatsapp o poza clara si frumoasa cu produsul/produsele comandate si montate. Reducerea de 5% se va aplica o singura data unei comenzi urmatoare, facute de dumneavoastra sau altcineva caruia ii cedati voucherul.