PLATA: Plata se face ramburs (la curier si firma de curierat vireaza banii in contul nostru bancar) sau direct in contul nostru, prin transfer bancar. Va rugam NU faceti plata in avans, fara o discutie prealabila cu operatorii nostri.

TRANSPORT: Coletele se expediaza prin Fan Courier sau Nemo Courier si taxele sunt achitate de Client. In sectiunea „Taxe transport” aflata in Cosul de cumparaturi sunt afisate separat aceste costuri.

ATENTIE: Daca adresa de livrare se afla in afara retelei de curierat, se plateste o taxa suplimentara in functie de km.exteriori respectivi, taxa neafisata in factura proforma generata automat de site.

TAXA PLATA RAMBURS: Taxa pentru plata ramburs (plata la curier) este de 6.5 lei si este afisata in costul de transport.

TAXELE DE TRANSPORT SI PLATA RAMBURS revin firmei de curierat, nu sunt stabilite de Margrup SRL.

TERMEN LIVRARE: Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. De regula, livrarea dureaza 1-3 zile pentru produsele de feronerie si 2-21 de zile pentru articolele de gradina. Vara, termenul de livrare pentru articolele de gradina (mobilier, cismele, cutii postale, decoratiuni) poate fi mai mare. Recomandam sa lansati comanda in avans pentru iulie si august pentru a evita posibile termene mari de livrare.