Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Societatea care administreaza acest magazin online este MARGRUP SRL, cu sediul in Buzau, str.Unirii Nord, bloc 22, ap.20, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J10/1193/2004 si RO 17021997.

Repectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MARGRUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile.

Destinatia datelor

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – MARGRUP SRL - si sunt comunicate agentilor de livrare marfa (in cazul in care s-a inregistrat o comanda de produse, numele, telefonul si adresa de livrare sunt scrise pe colet) si autoritatilor publice, in cazul in care exista o solicitare pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile Dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti contacta pe adresa office@margrup.ro.
Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe magazinul online implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor siteului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Va multumim ca folositi acest magazin online.

Cu multumire si respect,

Echipa MARGRUP!