TERMENI SI CONDITII - Pentru folosirea corespunzatoare a acestui site sunt necesare citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi modificat oricand de catre MARGRUP SRL, fara o notificare prealabila.

De asemenea, modul de lucru necesar cumpararii unor produse poate fi schimbat, fara obligativitatea unei notificari prealabile.

INTRODUCERE - Acest site functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman si apartine firmei SC MARGRUP SRL, care il intretine si administreaza.

Site-ul este gazduit de serverele companiei NET SEO MEDIA SRL, singura raspunzatoare pentru eventuale erori cauzate de modificari, setari, upgrade-uri etc efectuate.

OBLIGATIA DE A FURNIZA INFORMATII CORECTE - Pentru navigarea prin site ca simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, in scopul procesarii comenzii, conform legilor in vigoare. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legislatia în vigoare.

CONFIDENTIALITATE - Nici o informatie personala dintre cele furnizate de utilizatorii acestui site nu va fi folosita in alte scopuri decat cel declarat, si anume procesarea comenzilor.

SC MARGRUP SRL garanteaza ca va pastra confidentialitatea asupra informatiilor Clientilor si ca nu le va transmite unor terte parti fie ele persoane fizice, fie juridice.
Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

MARGRUP SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 24 de ore de la data primirii coletului retur. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport ocazionate de livrarea comenzii. Daca produsul comandat este defect, incomplet, prezinta erori de executie sau nu corespunde comenzii, MARGRUP SRL va suporta inclusiv cheltuielile de transport tur-retur ale coletului. Clientul trebuie informat asupra caracteristicilor esentiale ale produsului, asupra pretului de vanzare, cheltuielilor de livrare, modalitatilor de plata si livrare.

Informatiile despre produs (caracteristici, pret) se gasesc in sectiunea “Detalii” din dreptul fiecarui articol. Informatiile privind plata si livrarea se gasesc in pagina “Intrebari”. Informatiile despre comerciant se gasesc in pagina “Compania”.

Nota de informare privind protectia datelor personale - Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MARGRUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale ale Clientilor. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este exclusiv acela de a opera si livra comenzile efectuate de Clienti.

LITIGII - Orice tentativa de acces neautorizat la site sau încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. Daca acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare iar solutionarea conflictelor va reveni instantelor competente.

DREPTURI DE AUTOR - Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date etc.) este proprietatea MARGRUP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MARGRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI/LINK-URI - Firma noastra nu raspunde de continutul, calitatea sau legalitatea site-urilor care au legaturi de natura comerciale sau publicitara pe acest site, raspunderea revenind in totalitate proprietarilor acestora.

GRESELI DE TIPARIRE - Firma SC MARGRUP SRL si furnizorii sai nu îsi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tiparire sau afisare în ceea ce priveste preturile sau caracteristicile produselor. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici au fost eronat introduse în baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat înca, Ingarden.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Daca plata produsului s-a efectuat in avans, MARGRUP SRL va returna Clientului suma achitata, in decurs de 24 de ore.

DISPOZITII FINALE - Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu achizitionarea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.

CONDITII DE RETURNARE - Conform legislatiei in vigoare un produs poate fi returnat de catre un cumparator, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. ingarden.ro extinde acest termen la 30 de zile. Deci orice produs achizitionat de pe ingarden.ro poate fi returnat fara penalitati sau invocarea unui motiv in termen de 30 de zile calendaristice.

Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii produselor. Clientul va primi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de transport tur-retur.

Daca produsul primit de client este deteriorat, defect sau altul decat cel comandat, returul se face EXCLUSIV si INTEGRAL (deci si taxele de transport tur-retur) pe cheltuiala MARGRUP SRL.

Contravaloarea se achita numai prin transfer bancar, deoarece societatea noastra lucreaza EXCLUSIV prin transfer bancar, nu cu bani lichizi. In decurs de 24 de ore de la primirea coletului retur, indiferent de motiv, clientul va primi contravaloarea comenzii (inclusiv sau exclusiv taxele de transport, in functie de motivul returului).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa cereti stergerea acestora printr-o solicitare la adresa office@margrup.ro. Puteti solicita oricand stergerea datelor dvs. personale.